Uitwerken bouwplan

U wilt bouwen en ik help graag mee.

1. Inventarisatie en toets aan bestemmingsplan
Ik kom bij u langs en we nemen uw initiatief door. Eventueel maken we een tabel met hierin de gewenste ruimtes, bijhorende oppervlaktes en relatie tussen de ruimtes.

Een toets aan het bestemmingsplan is de volgende stap en kan ik voor u doen.
2. Schetsontwerp
Eventueel met een architect maak ik een Schetsontwerp. Het gewenste uiterlijk en ligging van de ruimtes zijn hierin leidend. Ook is de energieprestatie al van belang. Het bespoedigt het vergunningstraject om aansluitend een “vooroverleg” aan te vragen bij de gemeente.
3. Voorlopig Ontwerp
Het schetsontwerp wordt geconcretiseerd. De materialisering, het kleurgebruik en plaats van constructieve voorzieningen komen op papier.
4. Definitief Ontwerp
De laatste wijzigingen worden doorgevoerd zodat het plan voldoet aan uw wensen. Ik zorg voor constructief advies en verwerk dat in het tekenwerk.
Parallel hieraan maak ik de overige stukken die nodig zijn voor de omgevingsvergunning.
5. Tekeningen voor uitvoering
Hiermee maakt de aannemer wat u wilt. Tijdens de uitvoering houd ik contact met de bouwer zodat het bouwproces soepel verloopt.

Recensie

Bouwadvies voor aannemer Constructabouw

img

Bij Hessel Romkes is Constructabouw op de juiste plek voor Bouwadvies. Rapportages zoals daglichtberekeningen, BENG-berekenen, zaken die benodigd zijn voor bouwvergunningen worden door Hessel behartigd. We hebben een fijne betrokken samenwerking.

Mevr. M. Smit - Directeur Constructabouw

Copyright Romkes' Bouwadvies | 2020