Over mij

Veelzijdigheid is mijn sterke kant en karakteriseert mijn werk. Mijn missie is aannemers te helpen bouwkwaliteit verder te verhogen.

Hessel Romkes
Hessel Romkes
In 2012 werd ik ingenieur en werkte 5 jaar als bouwkundig tekenaar. Toen een half jaar als BIM-engineer aan de slag en in 2018 startte ik Romkes’ Bouwadvies.

Comfortabel leven en werken
Ik vind mijn werk belangrijk omdat ik wil dat mensen comfortabel en gezond wonen. Het prettig kunnen werken in een veilige omgeving geef ik prioriteit. Met mijn werk zorg ik daarvoor.

Recente projecten
Onlangs werkte ik met veel plezier aan de upgrade van een bedrijfspand met kantoor. Dit omdat daarbij veel van mijn werkzaamheden samen kwamen. Met als resultaat een in het oog springend ontwerp waarin zich een comfortabele, ruimtelijke en veilige werkomgeving bevindt.

De dakopbouw van een andere opdrachtgever is ook prachtig geworden. Twee nieuwe slaapkamers en een badruimte zijn op de vliering gerealiseerd. Een solide vaste trap vervangt de onveilige Vlizo-trap.

Mooiste aan mijn werk
Is de concrete realisatie van wat ik heb bedacht met de oplevering als bekroning.
Het zien van een stralende opdrachtgever die trots is op wat is bereikt met mijn hulp. Prachtig!

Het liefst werk ik met opdrachtgevers die de bouw ook fantastisch vinden en de lat hoog leggen. Dat er een idee is, ik dat concretiseer, we dat tijdens overleg bespreken en het ontwerp finetunen.


info@romkesbouwadvies.nl | 06-536 43 227

Recensie

Bouwadvies voor aannemer Constructabouw

img

Bij Hessel Romkes is Constructabouw op de juiste plek voor Bouwadvies. Rapportages zoals daglichtberekeningen, BENG-berekenen, zaken die benodigd zijn voor bouwvergunningen worden door Hessel behartigd. We hebben een fijne betrokken samenwerking.

Mevr. M. Smit - Directeur Constructabouw

Copyright Romkes' Bouwadvies | 2020